jueves, 17 de febrero de 2011

VOS PRESENT EN JAVI!!


Bona nit a tothom! Fa molts dies que no escric però fins ara ho no he tingut temps ni forces per fer-ho.
Tenc pensat fer una petita reflexió del que ha estat aquest primer semestre i estic fent-la just pugui la penjaré!
Avui tenc "honor i plaer" de presentar-vos el "meu company" com diuen na Mercè i na Montse! jo prefereixo ser més "pastelona" i dir-li el "meu marit" encara que no esteim casats legalment, tenim un compromís enorme entre nosaltres que val més que mil papers signats.
Aquest és en Javi "un navarro de pura cepa", és un gran recolze per a jo, el tenc al meu costat en tot moment encara que esteim a mils de quilòmetres de distància!! Si si!! ho sentiu be!!
Ell ara mateix resideix a Vigo i jo a Menorca, quin xou no??? Doncs si!! i no creieu que no és complicat portar una relació així però amb ganes i il·Lusió es supera tot. Vam viure junts durant un any, però vam decidir que havia de complir el meu somni... estudiar magisteri i que amb el seu ritme laboral era impossible, així que vaig fer les maletes hem vaig despedir de la capital i vaig tornar a Menorca a casa dels meus pares per poder estudiar i ser en un futur pròxim una bona mestra i mare!
De'n Javi vos puc dir que és una persona encantadora, carinyosa i que me cuida moltíssim!! Moltes vegades m'enfat perquè té una forma peculiar i diferent de veure i superar les coses i això fa que ens complementem i que m'ajudi a escalar "muntanyes" que sola no aconseguiria mai!

Be doncs aqui vos deix un trosset més meu!!!i esper en aquests dies poder enllestir aquesta reflexió del semestre!
Una abraçada bloggers!!

2 comentarios:

  1. EI!! Sort tenim d'aquests homos que ens recolzen i animen cada dia!!! A jo me faria molta gràcia conèixer-los personalment a tots, ja que n'he sentit xerrar tant d'ells... De vegades em sembla que no són reals, perquè tot el que sent són paraules d'amor i carinyo sobre ells, de vegades són crítiques... Però, qui no critica el que més s'estima?? Si ho feim, és perquè són importants per noltros i una part important de la nostra vida, perquè sempre són allà per dir-nos t'ESTIM. I açò no té preu!!!!
    Un beso guapes i benvingut JAVI!!!

    ResponderEliminar