miércoles, 5 de octubre de 2011

Inici del tercer curs!!!


Hola a tothom!!!!!

Després d’un merescut descans i desconnexió de la universitat. Ja hem iniciat de nou les classes... i enguany esteim a tercer!! Qui ho diria??? Ja tenim la meitat del camí fet!!! Estic més a prop d’aconseguir el meu objectiu de ser mestra d’infants.

Aquest curs començ amb moltes il·lusions i nous reptes, si tot va be, el segon semestre marxaré a Itàlia d’ERASMUS a fer el pràcticum a Pistoia. Serà la primera vegada que marxaré sola de viatge tant de temps, però tenc moltes ganes i inquietuds. També realitzarem una exposició que ens fa molta il·lusió al grup, per mostrar a tothom les feines que hem fet, perquè hi ha veritables meravelles!!

Aquest curs serem manco alumnes per uns motius o altres ja no som els mateixos que ens vam trobar el primer dia de classe. Algunes companyes perquè han decidit que ens hem de donar feina en un futur i han augmentat la família, altres que han canviat d’universitat i han marxat...

Per motius personals encara no he pogut assistir a classe i estic fora de l’illa. Tenc moltes ganes de tornar a sa Uib i trobar-me amb totes les companyes, conèixer els nous professors, xalar i aprendre molt aquest nou curs!

Això és tot, els millors desitjos per aquest nou curs i per les noves alumnes de GEDI que venguin amb moltes ganes d’aprendre, xalar i fer MOLTA BONA FEINA!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario